Calm.

Suni
Amani.
'To be or not to be, that's the question'

Unexpected !
Friday, 27 May 2011 | 11:09 | 0 voices
Rupanya mamat yg dk kacau sebelum ni adalah Mr.R . Rapeah betuii ! Heshhh . Tapi nasib baik aku tak layan . Tapi agak sakit hati gak ar dia buat cmtuu . Seolah olah tak caya kat aku . Heshhh ! FUCK . Memag aku mara gila kat dia . Hmm . Tapi sayang kot . Hahahhh . Kejam . Ngeeeee . Masing masing dk salahkan diri . Hahahhh . Nak buat macm mana aku sedaq aku pun tipu dia . Kah kah . Tapi aku degan dia tak mungkin la akan couple . Sebab dia bukan lelaki idaman aku . Dia galak ! . Aku tak suka jenihh tu . 


Selama ni dia kacau aku guna number mak dia . Patut arr . Cra dia tulis tuu macam bak kenaii . Hmm . Jubur anda sungguh . Heyyyy , Geram la aku ... Nak buat macam mana taktau . Then , dia call aku mintak maaf . Haa , pandai pun mintak maaf kat aku . Tapi aku buat jual mahal . Heee . JAHAT .

Labels:


OLD | NEW

Follow me/Twitter