Calm.

Suni
Amani.
'To be or not to be, that's the question'

I'm Normal Today :)
Thursday, 30 June 2011 | 19:55 | 0 voices
Normal ? Kenapakah ? Sebelum ni tak normal ka ? Hahahah :) Bukan lahh . I mean there was no amusement happen today :) And yg peliknya geng2 kami tak pi lepakbilik kaunseling hari ni . Maybe rasa bersalah kot sebab waktu perhimpunan td Pak Cek ada sebut pasai ponteng kelas (play truant) . Bla bla bla bla bla . He started to babble sayang :) Thean apa lg ha .. Hmm , balik sekolah aku dgn ATin pi BSN . Atin nak amik duit biasiswa dia . Dia bok keluaq 100 . Then kami pi C-mart sat .. Werrrrr :| Dia nak pi beli shawl yg kmai tgok hari selasa hari tu . Dia dah byaq deposit RM3 so td kami pi bayaq penuh then amik shawl tu ... Hahahah . Warna purple maaa . Atin ja yg beli :) Then kami singgah Garden . Saja pi tgk ... Wekkkk mesti ar kami beli ... :p Lapaq oiii :| And Atin belanja . Aku rasa segan sebab Atin selalu sgt belanja aku . I hope I can treat her back :))
amaniyaakob:))

Labels:


OLD | NEW

Follow me/Twitter