Calm.

Suni
Amani.
'To be or not to be, that's the question'

Insulin !
Wednesday, 29 June 2011 | 23:17 | 1 voices
Kesian kat mak aku . Memandangkan dia pun baru keluaq hosp so kena buat praktikal kat umah ni .. Praktikal apa ? Hahaha :) Mak aku tiap2 hari kena cucuk I mean bg insulin . Three times a day and once at night . Kesian an . So aku la yg jd doct . Hahaha yg lawak nya syringe kali bentuk dia mcm sebatang pen . :) So straight to the point aku dah berjaya jd doct MUDA ! But still sedih tgk keadaan mak aku yg tiap2 hari 4 kali kena cucuk :( 
Ya Allah , tabahkanlah hati insan yg diberi nama ibu kepada Amani :| Sembuhkanlah apa jua penyakit yg dihidapi beliau . Sesungguhnya Engkau maha pendengar dan maha pengasih ...



Aminnnnn :)) 

Labels:


OLD | NEW

Follow me/Twitter