Calm.

Suni
Amani.
'To be or not to be, that's the question'

Israk Mikraj
Friday, 1 July 2011 | 13:24 | 0 voices
Herrr kat sekolah ada buat ceramah pasai Israk Mikraj . Aku tak dpat catch nama apa ustaz yg bg ceramah td sebab dia pnya nama macam pelik sikit . Tp mmg best arr . Okayy mula2 dia dk cakap mmg DUMB gila lah aku niii :)) Blurr gila and mengantok tahap ahh . But nak dekat2 habeh tu dia buat lawakkk . Pakat gelakk . Aku pun TERgelak sama lahh :) Yg tak boleh tahap time dia cakap pasai rumah tangga . Macam terlalu open sgt lahh .. Dah la cegu2 pun dk dengaq .. Tp tak boring ar ceramah td .
But gelak , gelak jugak la . Ada moral disebalik lawak2 tu . So we should pick one ! Then habeh ceramah tu aku naik kelas . Naik2 aku dengaq cm ada org pangil nama ku . Tgk2 depa bgtau kata ada budak baru kelas kami . Dia dari SMKAP .. Erhhh Meluat aku !!! Pakat tak suka bdk tu . And aku punn :| OMG !

Labels:


OLD | NEW

Follow me/Twitter