Calm.

Suni
Amani.
'To be or not to be, that's the question'

Kesian
Monday, 13 June 2011 | 17:22 | 0 voices
Pagi pagi aku sampai sekolah sememangnya boring lah kan :)) Hahahah . Okay kami ada assembly macam biasa . Baca doa , nynyi lagu negaraku , lagu negeri . Lalallaalalala melalak jaa :)) Then sampai kemuncak !
Our principal bg ucapan . Taktau lah sebab apa hari ni dia lain . Rambutnya yg lain , and sikapnya yg lain . Memuji anak2 muridnya and bg ucapan terlalu sat :) Pelik pelik . Then amik beg naik kelas . Aku tgk tempat duduk Iman , Nisa , Ina still kosong . Maybe depa busy uruskan Ina y nak pindah tu . Sedih aku Ina nak pindah dah . Aku nk kutuk sapa la lepas nii , tadak la org yg nak berangankan masa depan kami semua . :'( Kesian Iman dia nangeh sampai mata dia bengkak ....

Labels:


OLD | NEW

Follow me/Twitter