Calm.

Suni
Amani.
'To be or not to be, that's the question'

Sebak
Saturday, 11 June 2011 | 23:18 | 0 voices
Ohh .. Sebak oh sebak . If aku cerita mesti sedih nii ... This enrty just kpd orang yg mengenali Mat Lenggang sahaja . And even yg tak kenal tuu korang boleh baca ja . Nak rasa apa pun tak kisah okayy . Baru semalam aku keluaq makan dgn fmly tetiba nampak Mat Lenggang . And abah aku paggil dia makan sekali . Muka dia semestinya senyum sahaja :)) Hmm nk tunjuk pic dia pun tadak . But mesti kenal punya . Okay kpd korang yg tak kenal Mat Lenggang yg mana , meh nak bgtauu . Tengok bawah nii :))
Mat Lenggang ni dia tak berapa betuii .
Dia suka jalan rata .
Bila dia jalan dia sntiasa senyum , and dia jalan lenggang lenggang sebab tu org pggil dia Mat Lenggang .
Tak berapa betui dia pun , but dia tak pena kacau orang . Mcam org2 gila yg lain . Dia tak pena duit ka apa ka . Dia just suka jalan ja :))

Then td aku tetiba dengaq yg dia dah meninggal . Okay :'( Dia jatuh sungai . Keadaan dia ? Nak bgtau nii . Muka dia yg gelap tetiba jd putih bersihh . And masa aku tengok tu aku ingat dia pakai stoking . Padahal dak pun . Mmg putih la dia ... Hmm maybe disebabkan dia dok dalam ayaq lama kot . But kalau dk dalam ayaq mesti ada biru biru sikit kan ? Ni putih bersihh :)) So sedekah kan lah al-Fatihah kat ahli syurga ni . Kita taktau bila lagii

Labels:


OLD | NEW

Follow me/Twitter