Calm.

Suni
Amani.
'To be or not to be, that's the question'

Trauma !
Monday, 27 June 2011 | 20:32 | 0 voices
Heyyy tadi lepas balik dri olahraga . Aku dgn Fatin nak balik umah . Sekerat jalan tiba2 hujan lebat ! Mmg lebat lahh . But hujan jaaa . Okayy . Then Fatin nak hantaq aku balik umah aku . But aku just kata takpa we just continuw our way . Abd still hujan lebat . On the way nak pi umah Fatin plk , tiba2 kami accident ! Ya Allah ! Aku ingat aku dah mati . But still hidup lg :) Mmg aku bersyukur lah . Tgn and kaki aku terseret and mmg wajib luka lahh ... Sakit >.< Fatin ? Tergolek dari moto . Mmg kami tak peduli dah org tgk . Dgn moto terpelanting mana .. Seluaq aku terkoyak .. Alhamdullillah Allah sayang kat kami lg . Nasib mmg baik lahh :)) Kakiaku mmg sakit sampai sekarang ! But gila kalau aku bgtau parents . Tak boleh pi skolah naik moto dah laaaa ! Pastu kami agkat moto and start balik . Tgan dk tgh ketaqq tak habeh lg ... Benti kat lampu syarat .... Ada plk satu van celaka yg dipenuhi dgn lelakissssss . Woot woot woot ! Haiii , hampa kakcik basah tu . Mai la naik van dgn kami . Amboihh yg belakang tu segak ahhh . Bla bla bla and ada lg depa cakap ...  Aku dgn Tin just buat bodo . Sebab masing2 tgh trauma sebab accident td . Aku bersyukur padamu ya Allah kerana bg peluang untuk kami hidup :)

Labels:


OLD | NEW

Follow me/Twitter