Calm.

Suni
Amani.
'To be or not to be, that's the question'

Why You Are So ?
Friday, 10 June 2011 | 22:36 | 0 voices
Ni Amani tujukan kpd facebookers ja tauu . Hmm . Bukan apa , kebanyakannya depa upload picture depa sendiri kan and boh dlm facebook . Okay nevermind lah yg tuu . Amani pun cmtu gak .. Tp yg geramnya diorang letak picture then ada la orang comment then puji lah tuan punya gambar tuu .

Cantiknye awak , cutelaaa , handsome , smart , eyy geram lah sy tengok , smart 
Err then tua punya gambar tu mula la menunjukkan sikap hypocrite deorang tuu >.< Tahi sungguh mereka ! Hahahah :)) Tu Amani yg kata tau . Lalalalala :p

Ishh takdelah , merepek ja , mana da , tak cantik pun , buruk lah , yeke ? sy tgk tak pun , rabun kot 
Eyyy apa nii . Jangan lah mengada ngada sangat ye pakcik , maklong , pakngah , maksu   :))  Dah depa kata tak cantik , buruk lahh apa la .. Tp hampa still letak picture tu jgk kan .. WTF ! Elehh , Padahal dalam hati berbunga bunga sebab orang puji depa lawa ::| Then apa salahnya kalau depa cakap Thanks , Teriam Kasih kaaa .. Ni entah apa apa ja .. Ni yg membuatkan aku post entry yg mcm ni . I force to do this guys ! :)

Labels:


OLD | NEW

Follow me/Twitter