Calm.

Suni
Amani.
'To be or not to be, that's the question'

Flash blockquote
Saturday, 16 July 2011 | 19:03 | 0 voices
First of all , apa itu blockquote ? Blockquote tu mcm picture kat bawah ni :

Yg Amani arrow-kan tu , okay :)

Log In > Dashboard > Design > Edit HTML

Dah ? Kalau dah searh code ni ( Ctrl F untuk pencarian )


.post blockquote {
Jumpa ? Dah jumpa copy code kat bawah ni and paste bawah code yg korang cari td . 



background-color: #00000;
border-left: 2px dashed #00000;border-right: 2px dashed #00000;border-bottom: 2px dashed#00000;border-top: 2px dashed #00000;padding: 9px;-moz-border-radius-bottomright: 10px;border-top-right-radius: 10px;border-bottom-right-radius: 10px;}
 Biru : Korang boleh gantikan dengan warna sendiri . Cari kat SINI
Pink : Korang boleh gantikan samada dengan solid or dashed


*Preview dulu and save then kalau mnjadi . ( Ini adalah tutorial simple blockquote , tanpa background image di belakang )

Labels:


OLD | NEW

Follow me/Twitter