Calm.

Suni
Amani.
'To be or not to be, that's the question'

Honestly I've Changed
Sunday, 3 July 2011 | 15:25 | 0 voices
Sedih dak bila orang tak caya kat hampa ? T.T 
Mood kita sedih hari ni okay . ( Background music yg sedih)

Sebab aku sedih ? Ala act benda ni dah lama lepas . But sampai skrang org tak caya kat aku .. Caya apa ? Hala . Macam post title aku kat atas nuhh la . Hm okay . I wanna make a confession . Dulu masa skolah agama aku memang tak berguna . Buat macam2 . Belajaq pun malas . Hahh , lg ? Kelaq tangan , keluaq malam , naik moto dengan laki , piercing . But aku berubah la hampa wehh . Trust me (: Aku sedih bila hampa tak caya kat aku . ): But sejak aku pindah pi Tok Sheikh aku baru sedaq aku selama ni barada dalam kelalain . Aku mengaku aku mmg selalu buat salah .
Aku ni manusia biasa gak . Sama macam hampa semua , so tak boleh ka hampa bg peluang kat aku ? Start aku pindah mai Tok Sheikh aku brubah . Drasticly :) I swear my words are all true . Aku sedaq selama ni aku rugi and byk buang masa . Taun lepas aku pulun belajaq , pulun pulun .... I was emerged as straight A's student then in PMR . Congrates to myself . And aku baru sedaq kalau kita ada ilmu orang akan hormat kat kita . And aku pegang kata2 tu . And aku sedaq aku salah pilih kawan . Ohh goshhh .. Full of regret guys .. Sorry I need to say ):

I've changes a loy a day by day :) That's showed positively progress . But sapa tak hargai aku sebab aku dah brubah . Aku mula sedaq aku patut pandai pilih kawan . And aku patut buang kawan2 yg aku rasa yg akan menolak aku ke jalan yg slah . Of course I will . Err y pasai tindik2 tu . Aku dah buang semua tu . Kat telinga aku (belah kanan ada 5 and belah kiri ada 4) pun aku dah buang . SUMPAH aku dah buang ! Aku brubah . Aku dah tak boh apa dah kat telinga aku .. 
Yg macam ni . But ni pic lama :)
But I need to mention it once . I've changed . Takan disebabkan hnya aku tak pakai tudung hampa still anggap aku ni sama mcm dulu ? And skrang aku tgh usaha untuk menjadi lbh baik dari sebelum ni :) I hope you'll understand what I wanna tell you :) 
I am very sorry friends :o


Labels:


OLD | NEW

Follow me/Twitter