Calm.

Suni
Amani.
'To be or not to be, that's the question'

I'm Willing to do Many
Wednesday, 6 July 2011 | 21:26 | 0 voices
I wanna hold the whole world ? Can I ?
Errr maybe I can .
Hahahah :) 

Mmg aku tak pandai . Aku suka berkawan . Tp kekadang tu aku rasa cm tak sesuai kawan dgn orang2 yg pandai . Mesti depa rasa 'errr apa nii' . Tp aku just nak bkwan . Happy , laugh , jokes ! And happy happy happy ..

Study study , aku takpa nak study . Aku okay :) But aku ni agak malas and jenis slow . Hahahah .. Aku kena pkiaq 2 kali bauru dapat tgkap . Hahahah :)) Budak sebelah aku tau prangai aku cmna . And yg rapat dgn aku mmg tau lahh . Sumpah aku jadi insan yg kerdil . Acewahhhh ! Tp seriously aku rasa cmtu . And cegu pun cm pandang tak pandang ja kat aku . 

Werrrr . Aku kalau boleh teriak disebabkan kawan tu kira mmg tahap emas la keikhlasan aku dalam persahabatan . Macam aku . Tiba2 nangis kat Iman masa hari debate . Sebak pasaipa taktau . Dengan dngaq sora Iman kata kat aku ...

Hang tak doa kat aku ka ?
Ya Allah Imannn . Aku tiap2 hang dk cakap , aku doa kat hang . And kat semua orang :)  
Kalau aku tak ingat kat hang aku tak pi ahh last2 minute .
Tu aku decide last2 minute semata mata nak pi tgk hang debate :))
And aku harap la ni Ina tadak , aku boleh ganti tempat Ina . I hope so . (and tu pun kalau hang baca Iman)

Labels:


OLD | NEW

Follow me/Twitter