Calm.

Suni
Amani.
'To be or not to be, that's the question'

Oh noo!!
Saturday, 9 July 2011 | 09:42 | 0 voices
Semalam ada perjumpaan ibu bapa . And mama dgn abah aku pi . Wahhhhhh ! Dah depa pi takpa . Aku call ...

Hello , abah dk kat mana ?
Dk kat kantin ni . 
Ha okayy .. Stgi Dyon pi :) 
Aku pun berjalan menuju ke kantin ditemani oleh Fatin .
Hahahah :)) Biasalah kami . Okay aku dah nampak batang hidung parents aku . So aku pi kat depa . Dok nampak mama aku tngok semacam ja dri jauh ... ( Dah dapat agak depa nak kata apa)

Awat yg markah Bio jatuh sampai cm ni ?
Aku senyum ja :)) 

Yg paling mengejutkan kan aku ...... Abah aku kata :
Lepas ni nak kena simpan dah laptop . Markah jatuh teruk sangat ni  
Hahhhh .. Okayy . Asal tak amik hp cukup :) But laptop pun aku nak gak .. Hahahah :)) But aku tak cakap cm tu la depan depa ..

Labels:


OLD | NEW

Follow me/Twitter