Calm.

Suni
Amani.
'To be or not to be, that's the question'

Put a Music Dumper
Sunday, 17 July 2011 | 18:45 | 0 voices
Hye . Amani lebih suka Music Dumper ni berbanding dengan Youtube punya sebab Youtube kadang2 lagu dia tersekat and tak repeat . So Amani akan ajar cmna nak letak Music Dumper and nak kecilkan size dia supaya jd cm Amani punya :)

Go to this website . Lepas tu korang cari la lagu yg korang nak okay :) Type kat sini .


Okay bila korang dah pilih lagu yg mana korang nak tu , korang scrolldown then smpai nampak code lagu yg korang pilih :



Copy code yg dalam kotak tu . Pastu :

Dashboard > Design > Add a Gadget > HTML/JavaScript

Paste code yg korang copy dalam HTML/JavaScript td .
*untuk mengecilkan size korang boleh tukar sizenya . '200x25'

*Preview first save then . 

Labels:


OLD | NEW

Follow me/Twitter