Calm.

Suni
Amani.
'To be or not to be, that's the question'

Werrrrrrr
Thursday, 7 July 2011 | 21:36 | 0 voices
Balik ja dari skolah aku tidoqqq .. ZZZZZZZZ = =
Then dalam nak dkt pukoi 4 mak aku bukak pintu bilik and aku pun terjaga but still cm mamai2 laa :))

Nak ikut mak pi padang besaq ?

Haaaa .. Nak nak ! Wahhh shopping mmg hobby aku :)) Then aku pun pi laaa . Dalam keta aku tertidoqq . Biasala mak gerak aku tgh aku dk tidoq and aku pi tak mndi pun . Tu yg tertidoqq . Sampai2 aku pi kat tmpat baju . Hmm tengok jaaa sebab aku tak minat beli baju padang besaq :))

Mak aku beli apa tatau . Balik tu aku ajak mak aku pi stationary sat . Nak beli sebatang pen PILOT 0.7 :)) Nampak font tu warna biru ? So pen yg aku nak beli tu warna biru lahh . Saja nak bgtau ..
Hahahahhhh :D

Ishh ! Esok ada perjumpaan ibu bapa plk . Adoiiiiii .. Meluatnya aku ......
So aku terpaksa memekakkan telinga sahaja ya ?? Nak dengaq mak aku membabbling mmg lama lahhh . Macam biji jagungg !

Labels:


OLD | NEW

Follow me/Twitter