Calm.

Suni
Amani.
'To be or not to be, that's the question'

1 day left
Saturday, 20 August 2011 | 01:12 | 0 voices
Esok sempurna lah umur aku yg ke - 16 . But taun ni aku rasa mcm tak happy , tak excited nak sambut .
I don't know why was that happened :|
Aku dk harap sngat kalau si SZ ni wish birthday kat aku . Yg tu confirm akan buat aku happy .
And taun ni aku tak buat birthday party nak celebrate aku pnya birthday . Mcm taun lepas celebrate la jugak even dalam bln posa .
But aku hari ni posa pun dak . And esok pun confirm aku tak posa .
Werrrr . Sumpah aku rasa sunyi gilaaaaaaaaa >.<

(1) Tumblr

Labels:


OLD | NEW

Follow me/Twitter