Calm.

Suni
Amani.
'To be or not to be, that's the question'

Change my mind = =
Tuesday, 16 August 2011 | 17:18 | 0 voices
Aku rasa mcm dah berubah fikiran laa . Werr .. Ni semua sebab phone aku tu lahh . Hmm hari tu aku ada mintak kat mak aku nak tukaq phone then dia start la soal siasat aku >.< *Lebih pda polis . 

Amani : Mak nak tukaq phone boleh dak ?
Mak : Awat ?
Amani : Saja .
Mak : Awat dah tak boleh pakai dah ka phone lama ?
Amani : Boleh , tp rasa mcm pelik skit .
Mak : Pelik mcm mana ?
Amani : Hmm , takpa .
Mak : Ha takpa .
Amani : Boleh hahh ??
Mak : Ikut lah nak pakai phone apa plak ..
Amani : Balckberry bahh .
Mak : Ikut lahh .
Amani : Bila ?????
Mak : InsyaAllah lepas raya .

Then aku update la status aku pasai berita gembira ni . Hahahhh . Pakat dk jealous dahhh . Takpa-2 . Then au dk pikiaq aku rasa mcm rugi plk dh kalau nak pakai BB torch 9800 tu . Hmm , sebab camera BB tak elok sngat compare dgn phone yg aku pakai skrang ni (Satio-12megapixel)


Hmm , BB ni just 5 megapixel ja . And aku ni plak jenis gila camera . Tu yg rasa mcm sayang nk tukaq . And aku betoi-2 confuse la ni . 

Labels:


OLD | NEW

Follow me/Twitter