Calm.

Suni
Amani.
'To be or not to be, that's the question'

Ctrl F search for the codes
Tuesday, 9 August 2011 | 18:04 | 0 voices
Assalamualaikum :) Selamat petang semua .
Today I wanna show all of you how to find all codes using CTRL F .
Hmm , dalam tutor Amani sebelum ni , mesti Amani suruh tekan Ctrl F kalau nak cari code apa-2 kan ?
So apa itu Ctrl F ?

Bila korang tekan Ctrl F , ia akan memudahkan korang untuk mencari code-2 yg Amani suruh cari .

Contoh : Amani nak suruh korang cari code ni :
.post {

  1. Tekan dulu Ctrl F .
  2. Then korang akan nampak dekat screen korang tu satu box yg mebolehkan kita type sesuatu .
  3. Ha then , korang paste la apa-2 code yg Amani suruh cari tu .
  4. Automatically dia akan search sendiri .
Tutor ni just Amani khaskan untuk orang yg taktau mcm mana penggunaan Ctrl F tu okay . Selamat mencuba :)

Labels:


OLD | NEW

Follow me/Twitter