Calm.

Suni
Amani.
'To be or not to be, that's the question'

Download Photoshop CS4 portable
Thursday, 4 August 2011 | 18:20 | 0 voices
Tutor direquest dari waniey (dia tidak tinggalkan link di shoutbox ): Dia suruh Amani buat tutor mcm mana nak download Photoshop sebab dia kata dia punya mcm tak jd ja . Hmm , yg Amani punya , Amani amik dari sini jela :) Ikut jela na .


  1. Pi kat website ni .
  2. Pastu buat tekan la 'download' tu .
  3. Ha ikut la step2 yg diperlukan .
p/s : Untuk nak download photoshop ni mmg mengambil masa yang agak lama :)
So kepada sesiapa yg  agak kurang penyabar , disarankan tak payah download  

Hahh bila dah selesai download , akan keluar pop up window dia tulis bla bla menandankan download dah habeh :) Theh pi kat file Download td . Pastu tekan right click then tekan extract file . *Setiap computer or laptop akan berlainan cara untuk extract file . Tapi perkataan extract file tu mesti ada . Korang just kena tengok and cri betui2 ja :)

Ha dah buat apa Amani suruh ? Okay then dah selesai bukak la photoshop yg korang download td . Pastu dia akan jd mcm ni : Sebelum tu sia akan keluar licence agreement , just tekan accept ja .

Ni tengah loading , sabar2 :)

Hahh then korang dah boleh guna mcm biasa . This tutor is quite complicated ,


Labels:


OLD | NEW

Follow me/Twitter