Calm.

Suni
Amani.
'To be or not to be, that's the question'

Full of tank
Sunday, 14 August 2011 | 21:16 | 0 voices
Atotototttttt !!!!!!!!!
Dah genap 14 hari dah kita puasa kan ? Haaa , so td hampa bukak posa makan apa ? Werrr apa jenis soalan yg aku tnya ni . Mesti lah makan nasikk kann . Aku nak habaq la naa , aku tersangat kenyang . Taktau la pasaipa malam ni aku makan tiba-2 jd terlebih kenyang .

Nak kata makan byk , hmm dak punn . Sama ja . Herr abaikan :) Actually aku ni dah malas nak pi skolah esok . Dengan nk kena iron baju skolah lg , pastu nak kena buat homework lg . Aku dh jd malas nak buat homework bila aku termiss something . Haaa padan lah dengan aku tak pi skolah hari tu .

Labels:


OLD | NEW

Follow me/Twitter