Calm.

Suni
Amani.
'To be or not to be, that's the question'

Happy Birthday to ME
Sunday, 21 August 2011 | 14:45 | 0 voices
all I want for christmasss (233/365) | Flickr - Photo Sharing!

Happy Birthday to Nurul Afiqah Amani . Sapa tu ? Wehh tu diri aku sendiri lahh .
Hahhh . Pakat dk wish dalam fb . But masing-2 dk tulis HB . Aku rasa mcm tak ikhlas ja . Hmm , nevermind . Baik pada tak wish langsung kan ? Okay , memag aku rasa tak bapa happy sebab aku tak pi celebrate pun birthday aku and beberapa orang yg aku anggap penting dalam hidup aku still tak wish kat aku .

And thanks sangat-2 kepada yg wish . And even setengah tu ada yg malas bukak profile aku and just like apa orang lain post kat wall aku . Takpa . Tak ambik hati punn . And tak kurang jugak kat orang yg wish melalui phone . Thanks jugak :) 

happy things's Tumblelog

Dari semalam sampai la ke hari ni tangan aku ni tak benti-2 dk taip word "Terima kasih , thanks , thank you " Haa yg tu ja yg aku tau . HAHAHAHA :) Then ada la aku balas panjang-2 kat orang yg aku kenai tu :)

Labels:


OLD | NEW

Follow me/Twitter