Calm.

Suni
Amani.
'To be or not to be, that's the question'

I'm nervous
Wednesday, 24 August 2011 | 20:33 | 0 voices
Hahh semua pakat tau kan yg hari Jumaat ni SMKDSA ada buat sambutan Hari Kemerdekaan :)
Hahh so para pelajar digalakkan untuk membuat persembahan . Tak kisah la nak buat apa pun nanti ni . Sajak ka , berlakon ka and even nynyi . Hahhh ! Sebut pasai nynyi mmg aku terlibat ! Hahhh ambik hang ! Jd solo plak tu . Ya Allah kenervousan aku ni tak terkata lahh . Dah la first time . Nak tau lagu apa ? Hahh lagu ni semua orang mesti penah dengaq and sure banyak orang suka ! Wahhhh ... Ha sorry lah kalau yg dengaq tu sakit telinga naaa . Harap bersabaq sebab mmg sora aku tak sedap punn .

Kita satu bangsa kita satu negara ,
Kita satu matlamat , ooooKita satu bangsa satu negara . Kita satu Malaysia ...

Labels:


OLD | NEW

Follow me/Twitter