Calm.

Suni
Amani.
'To be or not to be, that's the question'

Lupa habeh !
Thursday, 11 August 2011 | 18:38 | 0 voices
Werrr . Hg awat ? Dah memang keja aku kan . So yg hang nak kata aku buat keja semata-mata sebab duit pasai pa ? Hg habaq sat sapa dalam zaman la ni buat kerja yg tak pikiaq pasai duit ? Werr dah aku tlg dk buat ckp banyak . Sebaik-baik mana pun dia tu mesti ar ada sikiitt terlintas pasai duit nii . Payah arr kalau nak kata 'ohh saya betui-2 ikhlas nak tolong' That was really fake !

Hg tgk arr cegu punn keja mesti nak kena cari rezeki kat keluarga , nak dapat gaji sama . Ha sama la semua org punn , Then hg nak timbulkan isu aku buat keja tak ikhlas pasai apa . 

Labels:


OLD | NEW

Follow me/Twitter