Calm.

Suni
Amani.
'To be or not to be, that's the question'

Shopping *part 2
Sunday, 28 August 2011 | 16:12 | 0 voices
BeautyAndBones

What's up babes !
Haa aku nak bgtau aku baru balik dari shopping . Semalam waktu pi celebrate birthday aku dah shopping dah but hari ni aku shopping dgn family plak , semalam dengan kawan-2 . Semalam aku beli seluaq 2 helai and hari ni pi dengan family aku bodek nak beli kasut kat abang aku . Akhirnya kasut idaman aku dah pun dapat . EVERLAST .Thank you (:
Mak aku pi beli handbag and abang aku beli kasut jugak . Dr. Cardin punya :)

Labels:


OLD | NEW

Follow me/Twitter