Calm.

Suni
Amani.
'To be or not to be, that's the question'

That's miracle
Monday, 22 August 2011 | 17:22 | 3 voices
Aku rasa hari ni aku lain sgt . Hahahahhh :) Lalalalalallaaaa . Masa waktu Jerman td aku tidoq , mmg tidoq lama gila lahh . Nyenyak then aku dk dengaq sora Dibah dk ckp . Okay aku pun bangun lahh . Aku jaga then tgk dia . Aku nampak dia dk pegang satu bag plastik warna pink and aku pun mintak kat dia nak tebgok sat .

Okay aku dah bukak . Bila aku bukak aku tgk . Ohh Pashmina rupanya . HAHAHA (: Then aku dk monolog sorang-2 . " Sebelum ni mmg aku nak pakai tudung . Hmm apa kata kalau lepas ni aku pakai tudung ? Hmm , tp aku takut orang lain dk kata mcm-2 . Then aku mmg aku senyap ja lepas tu and dk pikiaq sorang-2 . Nak pakai tudung ka dak .

Pastu waktu balik td aku ajak Fatin Shaza singgah Cmart . Saja nak buat window shopping and aku tgk banyak buat sale Pashmina . And aku beli ! Aku beli dua sebab lepas aku mmg nak pakai tudung ! And esok aku nak pi beli lg . Tak kira orang lain nak kata apa :)

Anyway aku just nak cakap TERIMA KASIH kat kawan-2 yg mmg dk dorong aku untuk pakai tudung .
Hidayah , Iman , Nisa , Najihah , Afifah , Fatin Shaza .
:)) 




END OF MY STORY .

Labels:


OLD | NEW

Follow me/Twitter