Calm.

Suni
Amani.
'To be or not to be, that's the question'

Trouble Saturday !
Sunday, 18 September 2011 | 13:30 | 0 voices
Kemarin dah habeh lawan drama , kami semua pakat decide nak pi celebrate . Yelahh dah menag kan :))
So kami semua pi main bowling . HAHAHAH :) TBut aku tak main pun sebab aku tadak mood nak main and aku ni bukan reti snagat nak main bowling . Then aku just tlg tangkap gambaq ja . And tolong tengok depa main . Werrr lepas tu kami pi makan KFC . Tangkap-2 gmabaq . Then balik . Just tinggai aku , Sue , Dayah . Kami naik atas TS . pastu aku nak ambik phone dari dalam bag tengok-2 phone aku hang ! Sebab terkena perfume yg tumpah dalam beg aku . Hahhhh ! Gerammmm gila sedihhhhh :'(
Dah la ada gambaq yg aku tangkap masa pi main bowling . Skrin ja yg rosak
Then melengahkan masa aku pi hantaq kedai suruh repair . then uncle tu kata kena tukaq aku punya LCD . Loiiiiiiii !!! Kena plak RM200 . Heyyy mahai sikit sebab skrin satio besaq . Hm nak suruh aku tukaq phone ? Werrrr :p takmau lg kot
Tu phone yg paling aku sayang and pone aku pakai paling lama . Habehhhh!!!!!!!!!!!!!

Labels:


OLD | NEW

Follow me/Twitter