Calm.

Suni
Amani.
'To be or not to be, that's the question'

SHOW-OFF
Monday, 3 October 2011 | 21:23 | 0 voices
Resultados da Pesquisa de imagens do Google para
*Jyeahhhh ! Sikap show-off ni memang buat orang lain menyampah gila kan ?? Hahhhhhh . Sekarang ni memang bnyak sangat orang yang suka nak show-off ni .. Untuk apa depa nak show-off ni ? Hahh ! Senang ja jawapan dia , NAK BAGI ORANG LAIN RESPECT , 'DISENANGI' ! *Wahh sikit pun aku tak heran la wehh :\

Yess ! Show-off ni memang ada banyak jenis and sebab tu la ramai orang menyampah . Muahahhahhh gedik sial ! >.< Kiss sikit !!!!! *Fake !

Kepada yang ada bf/gf segak , lawa , handsome : Jangan la nak show-off hampa ada bf/gf yang handsome , lawa , segak :) *Ada orang lagi perfect . Bukan nya kekal pun . Hok yang lawa , handsome , segak tu bukan boleh nak caya sangat . Segak kat muka , perangai punn suam-2 soii jela O.o

Kepada yang pandai : Jangan lah nak show-off sangat , tunjuk kat semua orang kata diri hang tu memang pandai , pandai pun tak guna lah weii kalau kedekut . Ohh sat ! Hang kedekut kat perempuan ja , kat laki on time hang bagi . Ohh rejected !

Kepada yang hot : Jangan lah nak show-off yang hang tu 'so humble' . *Yuckss ! Geli kot . Padahal hang sendiri yang buat bnda untuk nak menonjolkan diri hang then bila orang lain declare hang sbg 'budak hot' . hang mula nak deny *Ehh ! Mana ada , Ishh tak lawan pun , Biasa ja , Buruk , and wahtsoever words yang memang hipokrit . Tak sedaq kah words yang hang pakai tu memang untuk nak attract perhatian orang lain  Eyy ... Hang ni memang sesuai aku sumbat taik ja , kan ? :))

Kepada yang kaya : Jangan lah hang nak show-off hang ada semua benda sampai sat-2 dok euwwww sorang-2 . Wehh pi balik ja lahh . And jangan lah nak cover diri kononya hang tu orang bandar lahhhhh . Dk KL or somewhere yang urban , padahai hang tu just lahir kat sana ja but dibesarkan di 'utara' . So , tak payah nak budget urban sangat lah . Tak tera mana pun .

Kepada yang otak dungu : Tak payah la nak show-off , tunjuk kat semua orang yang hang tu boleh buat semua benda . Pi berak lahh . Hang berak dalam seluaq punn takmau mngaku ka ? Eyy malu lahh >.< Apa salahnya hang merendahkan diri sat ? Ni dak ! hang nak semua orang sekeliling hang 'thumbs up' apa yang hang buat padahai hang sendiri taktau apa pun pasai benda tu . Ohh jelek lah weyy ;p Kalau aku makan pun aku muntah balik lah .

Kepada yang gila kuasa : Hang ada kuasa nak buat apa pun , so hang tak payah nak show-off ! Hang jangan ingat kalau hang tadak orang lain tak boleh nak buat semua kerja . Kira hang ni VVIP lahh . Erhhh ! *kononya lah . Even hang tu 'someone beloved to' , tak payah nak menggedik , juah ! Eyyy , sumpah meluat gila . Bersyukur la apa yang ada .


OLD | NEW

Follow me/Twitter