Calm.

Suni
Amani.
'To be or not to be, that's the question'

Benda terlarang
Wednesday, 16 November 2011 | 21:57 | 0 voices
Oh yess !! Hari ni memang salah satu hari yang agak menjengkelkan bg aku sebab aku terpaksa pi sekolah and aku sememangnya tak pi sekolah dah td . Memang aku tak pi sekolah la hari ni and aku banggun pukul 8 pg then siap-2 pi buat latihan moto :) Tengah aku tunggu turn aku then si Hidayah call cakap by hook or by crook aku kena pi jugak sekolah kalau tidak duit RM100 yang dijanjikan tu aku takkan dapat . Then aku pun tunggu sampai habeh latihan and 10.30 baru aku sampai sekolah . Hmphh , taktau lah aku bawak laju mana moto tuu .

Then sampai ja kat sekolah tengok-2 cg kata duit tu akan dibagi esok . Hell yes , agak bengang and bebai jugak lahh masa tu . Then guru kelas aku suruh aku lengkapkan buku KOKO *forced to . So aku bgtau la kat cg bnda yang aku nak bgtau == Then cg bg suggestion and aku still serabut mcm mana nak lengkapkan semua markah kokurikulum aku ! Whoaaaaa ! Then aku pi bilik guru pastu aku pi curi satu buku yang dimiliki oleh sorang budak ni then tiru semua yang bnda-2 dalam dia punya buku . Copy and paste jela aku . Benda simple !

OLD | NEW

Follow me/Twitter