Calm.

Suni
Amani.
'To be or not to be, that's the question'

LULUS (:
Friday, 18 November 2011 | 14:16 | 0 voices
Will we meet again

Hari ni sememangnya ditunggu tunggu . Lesen L dah dp and hari ada test JPJ so aku dah lulus . #jyeahhhhh ! Memang lega habeh arr and tak payah nak ulang banyak-2 kali kan ? And hari Isnin I dah dpt tag tu dahhh . Muahahahahhh . So sapa-2 kalau nak join Amani naik moto moh la kitee . 

And nk cita pasal semalam punya . At first Amani nak bebai kat someone sebab I message and dia tak reply . Last jumpa petang so Amani expect yang dia akan text or call or at least missed call but tadak punn .*sigh 
Then tunggu punya tunggu semalam sampai tertidur lahhh . Pastu dalam nak dekat pukul terjaga and tengok 'dia' call . Wahhh without taking a long time I picked up the phone :) And memang 'dia' yang call . Ya Allah , sumpah syiokkkk ...

Cakap cakap cakap punya cakap , and aku pun rasa lain mcm ja . Muahahahahhh . And membuat satu confession . Wahhhh terharu !!! Nak nangis ... Sob sob sob ..  Bt seriously kali ni pun aku memilih seseorang yang dah berpunya and dia agak muda dari aku . Wahhh apa nak jd ? He's younger than me . But this is only on year of difference . I don't care whatever people gonna say about that and it was such a coincidence and I didn't mean it at all . So it was happened itself without my order .

Tumblr

OLD | NEW

Follow me/Twitter