'To be or not to be, that's the question'

Youtube player mcm Amani *classic template
Thursday, 3 November 2011 | 20:41 | 0 voices

Heyyy agak lama Amani tak buat tutorial kan . So hari ni Amani rajin nak buat tutorial . Please refer to title above . So let's start it . But tutor ni khas untuk orang yg guna classic template ja okay . This's has been requested by Kak Eira

1. Buat mcm biasa untuk copy code lagu yg berkenan untuk youtube player .

2. Then dah copy , cari code ni :
3. Paste code lagu yg kita dah copy tadi and paste bawah code  </title> .

4. Contoh , dia akan jd mcm ni :

<title>Amani Yaakob.</title>
<object width="0" height="0"><param name="movie" value=";hl=en_US&amp;rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=";hl=en_US&amp;rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="0" height="0" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
5. Pastu save template ja :)


Follow me/Twitter