Calm.

Suni
Amani.
'To be or not to be, that's the question'

Envious !
Wednesday, 25 January 2012 | 21:57 | 0 voices

Hoooooo what had drove me got so envy ? Yes definately by looking their true relationship , not the fake one ! Bila on ja fb , stalk profile orang tu orang ni : In a relationship with , married to , enggaged to ... Hahah mengada la hang ni Amani . I was getting on my nerves when I look them .

When my turn will become my actual turn ? *sigh 

Hmmm harini kami ada buat pengemasan kelas *betoi dak grammar taktau . Hahahah memang penat , geram semua ada . Aku , Hidayah , Kechek , and Syifa round satu Perlis nak pi cari benda benda alah apa semua tuu . Haishhh yang lain dok suruh beli yang tu yang ni tadak , yang tu tak cukup . Haa yang kami 4 pun pi cari laahhhh pusing rata . Naik kematu habeh dah juboq ! 

You know what was happened at last ? Hahaha as we reached back at school , nobody left . Repeat : NOBODY ! Okayyy sapa pun tak bgtau nak sambung kemas kelas esok . Hahahah , sayang hampa la wehhhh :*


Memang kami selalu sangkut dengan keadaan yang cenggini pun -.-

Alang alang kami dah beli semua barang barang , baik kami settle up for that kan . Hmm before that , perut terasa lapar . Yes we're heading to the restaurant ! Beli bungkus ja makan kat sekolah . Naik kelas , makan , sambung buat kerja . Tengah dok balut balut meja , bullet stapler gun pulak habeh , hmmmm memang tak jadi kerja jugak la kami .

Kami bebai lagi and decide nak balik rumah . But the problem is si Hidayah and Syifa nak balik rumah jugak but tadak sapa nak mai ambik . As a result , diorang balik dengan kami and helmet tadak . Hidayah tumpang aku and Syifa tumpang Kechek . Kami lalu ikut track merentas desa . Yolaa dengan dua orang tu tadak helmet , free free ja kena nanti , kannnn .... Hmmmm ngoiiii


OLD | NEW

Follow me/Twitter