Calm.

Suni
Amani.
'To be or not to be, that's the question'

HYE .
Saturday, 7 January 2012 | 00:50 | 0 voices

Selamat Hari Jumaat :)

Pagi td kat sekolah ada bacaan Yassin . Okay memang elok la kan permulaan untuk sesi persekolahan tahun ni . Lagipun dengan aku nak SPM so I've to be focused on that . And ku dah start study and insyaAllah  9A tu boleh capai . Dalam kelas harini aku tak rasa mengantuk , jyeahhh !

Malam aku pi tusyen , start pukul 8 sampai la pukul 11 . Hahahahh agak takut la jugak bawak moto sorang-2 time balik tu . So aku balik ikut jalan yang banyak lampu , I meant kawasan yg cerah :) Harini subjek Kimia and Fizik . There were too many students and so that we have been separated into two groups . That's just to be nice and  to make sure we were in a condusive environment . And yes there was no much talk from other friends . They had been realised SPM is just around the corner . 

Harini aku sibuk manage PEKA Kimia yang tak siap lagi and akan menjadi sibuk dalam seminggu ni . Sebab by hook pr by crook cikgu Kimia nak tengok jugak benda-2 alah tu dalam masa seminggu . Hahahahah so dk cangok apa lagi Amani oiiii ... OIIIIII , teringat kat Iman Oii . Dia pun ada masalah yang sama dengan aku . So Iman , what the fuck we can do ? We have no right . Just follow that rythm :)


vashappeninstyles:

Look at him omg get out 

harry

OLD | NEW

Follow me/Twitter