Calm.

Suni
Amani.
'To be or not to be, that's the question'

My kingdom , freely .
Sunday, 8 January 2012 | 16:00 | 0 voices
Assalamualaikum . Go and watch what is the time now and I'll greet you .

Hang okay dak ? Yes this question is such a welcome message from my friends . Hell yes I'm okay and this is the saddest answer from me .



Life must be go on , kan ? Cool Amani . Acececeeee , tu pun kalau boleh la kan ? Tapi kena yakin la kan . Woiii mu kena focus kepada study la sayang . Ni last year untuk hang jadi school student then you will be free from the rules . And sampai sekarang aku still tadak idea nak jadi apa . What about my future ? Okay I gonna accept my fate . And tahun ni memang aku akan busy . Busy dengan tusyen , kelas tambahan , skor A , kelas anjal , kem motivasi and benda-2 yang sama waktu dengannnya . Boringnya -.-  Macam hilang entah ke mana aku punya social life ..  But chill Amani , this is just a temporary . Okay sabar , sabar and teruskan bersabar . Action speaks louder than words , moto untuk kelas aku . Eh boleh ka cenggitu ? Well kena bagi boleh la ..


Yes memang semua telah berubah and there's someone idiot had changed everything up , a big thanks :)

Certain manusia ni memang hati busuk , and mempunyai muka yg baik and hati yang busuk , yang memang baik and muka pun nampak baik , mka bengis but actually baik . Macam-2 lahh . Yang jahat tu sememangnya jahat la . There's no more word can change him/her . Diorang akan buat apa saja untuk nak tengok orang yang dibenci jatuh/kalah or whatsoever , kan ? They are very cunning . Plan akan terus berjalan lancar as long  mission tu akan berjaya . And now you're won ! Then we must be silent . Hahahahhh . Macam tu lah apa yang berlaku kat sekolah , or wherever . Mosly kat sekolah la kan . There are very competitive . We should have a hidden weapon to fight them all .


OLD | NEW

Follow me/Twitter