Calm.

Suni
Amani.
'To be or not to be, that's the question'

Rumah dirampok !
Tuesday, 31 January 2012 | 22:53 | 0 voices
Mesti terkejut bila tengok tajuk dia kan ? Haa yes kalau tengok tajuk pun dah terkejut , orang yang experienced benda ni lagi laa . Haishhh lembut lutut aku okay bila dengaq -.-

Here is the chronicles :

- Dalam pukul 2.30 keluar pi makan .
- Dalam pukul 3.30 dapat call yang rumah ada orang pecah !
- Sampai rumah dalam pukul 3.45 .
- Call polis .
- 15 minutes later polis forensic sampai .


Barang yang hilang : 

- DSLR
- Laptop .
- And duit syiling * yang ni lawak . (desperate sangat sampai ambik duit syiling yang agak banyak simpan dalam botol :)

But yang best tu kan bila polis forensik ambik statement apa semua . Hahhh depa bawak briefcase yang dalam dia ada equipment yang macam cerita CSI tu .. Woooo best aku tengok . Hmmm first time tengok so I perak sikit , okay :)

The fact ! Polis muda sangat handsome . They look awesome ! Hoooooo I'm melting . Okay ignore me . Btw sadisss sangat bila barang barang hilang kan .. Hmm nasib baik tadak nyawa yang melayang . 

Eh tapi kan kalau dipikirkan balik , awal awal aku memang refuse takmau pi keluar makan . Hahahah kena paksa actually . Okay syukur la kan . Tapi parents aku memang muka basi jelah . Siapa ja yang tak tension , kan ? Well ini dinamakan PENGALAMAN !


OLD | NEW

Follow me/Twitter