Calm.

Suni
Amani.
'To be or not to be, that's the question'

S i t i .
Saturday, 28 January 2012 | 15:13 | 0 voices

Hohooooo gambar ni sangat comel ._.

Hmmhhh tadak idea nak letak tajuk apa . Kali aku cuma nak sampaikan pesanan dari hati aku yang tengah membara ! Ohhhhhh you really fucking everything up ! Yes you , eh you lah ! Hahaha taktau ka ?

Eyyyy geram laaaa , hampa kata kami belah macam tu ja ? Okay , kami expect hampa nak appreciate la sikit kan sebab kami dah tolong pi cari cat , balik sekolah , tolong cat , pi pulak cari cat , tak jumpa , pi kedai lain , tak jumpa lagi , pi kedai lain pulak sampai la jumpa . Phewwwwwww penat !

Dah jumpa cat , pi cari pembalut meja pulak . Hahahahah balik sekolah tengok tengok sapa pun tadak . Ahahahahhh okay .... Terima Kasiih , Datang Lagi :)

OLD | NEW

Follow me/Twitter