Calm.

Suni
Amani.
'To be or not to be, that's the question'

Kembali !
Sunday, 18 March 2012 | 14:24 | 0 voices
Assalamualaikum, Amani dah lama tak update blog kan?

 

Accchhiummmm!! Hmm macam dah berabuk blog Amani kan? Hmm kenapa lama tak update blog? Woooooo rindu lattewww kan? Hahhahahahah bukan apa sekarang dh jd malas tau nak update blog, sangortttt malas okayyyy.. Hihihiiii. Amani sibbuuuukkk oooo sekarang, kalah Prime Minister! Ahhahahahhhhh :)

As I am a student, memang akan busy. Yelaa mana taknya. Sekarang ni dah ada kelas petang kat sekolah. Balik pukul 5 and bila dah sampai rumah tu wajib tidur lah kann?? Hehehehehhhhh.. Then malam tusyen lagi. Sepanjang Amani tak update blog ni, mmg banyak benda la jd. Okay kalau nak Amani ceghiteee memang 4 pages pun tak cukup mehhhhh!

And I repeat it again, Amani sekarang busy :)

OLD | NEW

Follow me/Twitter