Calm.

Suni
Amani.
'To be or not to be, that's the question'

His first date with Mom.
Sunday, 6 January 2013 | 22:16 | 0 voices
Today, I should go for a date with Abu (not real name). But it seems like has to be cancelled. It has been cancelled for three times, frequently!

Tumblr 

Well, it's okay. Sebagai ganti, mak dengan abang I ajak I pegi shopping dekat Jitra. It seems like it's a good idea, wasn't it? I thought he wanted to but a new sandal, maybe. Tapi, dah pusing satu mall tu. Abang I still tak jumpa what he wanted to. Nevermind. Surprisingly, my mom asked about my 'ex-plan'! I think she knows that I'm going to have a date with Abu.

Then, kami sambung shopping kat Pasific pulak. And tiba-tiba mak suruh Abu datang! Mygadd......terkejut! Dalam hati tu punya tak percaya... Agak lama jugak la tunggu Abu sampai. Bila dah sampai tu, tak sangka pulak Abu nak salam dengan mak :')

Then I cakap la kat Abu, kalau nak balik, balik la dulu. Pastu mak cakap, ada pulak nak suruh dia balik. Then mak ajak dia join pegi minum kat food court. Sembang punya sembang. Tiba-tiba mak cakap like she condemned me... How sad.... Mak, sekarang ni yang mana satu anak mak? :(

Then si Abu tu pun balik. Then kami satu family duk bincang bincang pasal I dengan Abu. Heheheheeh... Macam dah dapat green light je..

OLD | NEW

Follow me/Twitter