Calm.

Suni
Amani.
'To be or not to be, that's the question'

Nerd
Monday, 4 July 2011 | 18:42 | 0 voices
Why was I put the word NERD as my post title ? :))
A big laugh I showed !
Aku pi lepak kat kelas IT2 td . Sembang ja . Sebab aku tak bapa nak ada mood dengan mengantuk lagi ..
Then aku pi duk kat tmpat Atin . Pastu Iffah mai kat kami . Dia dok buat gila dia laa :))

Then , dia amik beg Etreen , then buat gaya NERD gilaaaaaa :|
Mau pakat tak gelak . Dengan cara lipat tudung , memang sure hampa mesti gelak kalau hampa tengok .


Gambaq masa td ? Sorry tadak sebab aku tak bawak phone pi sekolah . Hahaha . NERD jugakkk (:
Errr nak buat macam mana .. Memang aku dah tak brani nka bawak . Cuak ada spot check (:
Takutt wohhh .. Tambah2 ada Malaikat Maut >.< Sapa pun tak brani dengan dia ..


p/s : We should follow the school rule :))

Labels:


OLD | NEW

Follow me/Twitter